Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Iohannis despre situația din Sibiu: acolo, lucrurile s-au mișcat prea încet

Iohannis despre situația din Sibiu: acolo, lucrurile s-au mișcat prea încet

Președintele Klaus Iohannis spune că lucurile s-au mișcat prea încet la Sibiu și că a fost nevoie de un îndemn de la centru pentru a se lua decizia carantinării. 

Întrebat, la conferința susținută marți, la Palatul Cotroceni, cum comentează situația de la Sibiu, campion pe țară la infectări, președintele spune că persoane cu putere de decizie au fost fie eliberate din funcție sau au renunțat la funcție și cei care vor veni vor lucra mai eficient, pentru a se limita răspândirea infecției.

"Cred ca acolo lucrurile s-au mișcat prea încet și din păcate a fost nevoie de un impuls venit de la centru pentru a accelara un pic decizia de carantinare, situație care este extrem de neplacută pentru orice sibian. Eu sper și cum îi cunosc pe sibieni cred că vor respecta aceste norme, în așa fel încât Sibiul să nu mai fie în topul infectărilor din România și după perioada de carantină să redevină un oraș dintr-o țară în pandemie, dar fără a performa cu recorduri negative. 

Din câte am putut să vedem și în media, persoane cu putere de decizie au fost fie eliberate din funcție fie au renunțat la funcție și cu siguranță se vor găsi alții care lucrează mai concret, mai aplicat și mai eficient" a spus Iohannis, fără a mai răspunde la o a doua întrebare a jurnalistului G4Media, Dan Tapalagă, motivând că fiecare jurnalist are dreptul la o singură întrebare.

Acesta ca a solicitat încă un comentariul al președintelui asupra unui vinovat moral al situației de la Sibiu, așa cum acesta a așezat responsabilitatea morală pe autoritățile locale PSD în tragedia petrecută la spitalul din Piatra Neamț. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3045

Comentarii

4 comentarii

2 Cents

Acum 3 ani

Vinovatul moral este peeeseeeedeeee desigur. Insa vinovatul real este peeeeeseeeeedeeeee. Nu inteleg de ce mai intreaba ziaristii astia...
Raspunde

Adi Hal

Acum 3 ani

As ca la ardeleni. Pas cu pas..
Raspunde

Un Sibian

Acum 3 ani

a invatat ceva din capitala KWI: sa o intoarca precum la Ploiesti. NU ar fi recunoscut nici un ruptul capului ca PNL mana in mana cu FDGR la Sibiu, ar fi vinovati de ceva, de vreun raposat de covid: Campean , Liliana, Fodor
Raspunde

Dan Kro

Acum 3 ani

pamflet pas cu pas cu piciorul in c...t GHINION
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus