Duminică,
16.05.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Opt pacienți COVID au decedat în ultimele 24 de ore, la Sibiu

Opt pacienți COVID au decedat în ultimele 24 de ore, la Sibiu

Opt persoane, internate în spital după ce au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus, au decedat în ultima zi, în județul Sibiu.

Este vorba despre două femei, în vârstă de 64, respectiv 89 de ani, și de șase bărbați, cu vârsta cuprinsă între 52 și 81 de ani, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii. În total, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost raportate 331 decese la pacienți testați pozitiv pentru infecția cu SARS CoV-2. 

La nivel național au fost înregistrate 160 de decese (104 bărbați și 56 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

151 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 7 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus