Duminică,
16.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Primăria Sibiu, pregătită pentru deszăpezire

Primăria Sibiu, pregătită pentru deszăpezire

În contextul prognozei meteo care indică ninsori în următoarele ore, Primăria Sibiu informează sibienii că este pregătită pentru asigurarea serviciilor de deszăpezire.

Conform contractului încheiat cu operatorul SC Salubritate Deva & SC Terra Building, acesta are obligația de a interveni cu următoarele utilaje:

  • 15 autospeciale cu echipamente pentru împrăștierea materialul antiderapant lichid și solid, dintre care 13 dotate cu plug pentru  îndepărtatul mecanizat al zăpezii;
  • 6 utilaje pentru îndepărtatul mecanizat al zăpezii ;
  • 16 utilaje pentru transportul zăpezii;
  • 11 utilaje pentru încărcarea zăpezii;

Operatorul are în stoc cantități suficiente de sare și nisip, precum și un produs lichid care va fi utilizat pentru topirea zăpezii.

De asemenea, operatorul are pregătiți 90 de angajați pentru îndepărtarea manuală a zăpezii și împrăștierea materialului antiderapant pe scările din spațiul public, în stațiile de autobuz și în zonele pietonale.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

 

Vizualizari: 1269

Comentarii

4 comentarii

Toma Toma

Acum 5 luni

Bineinteles ca sunteti pregatiti:la statistici si laude nu va intrece nimeni!Sa fereasca Domnul de o iarna grea!Un vant mai aspru va poate da peste cap toate planurile-stim din iernile trecute iar cat priveste strazile din cartiere,sunt sigur ca nu vom vedea nici anul asta pe cineva de la operatorul de salubritate pe strada noastra!
Raspunde

Lulica Birtu

Acum 5 luni

Asta e a 8 minune a lumii,primaria Sibiu ,pregatita! Doar nu organizeaza balciuri si suete?
Raspunde

Viorel Ogrean

Acum 5 luni

La suma de bani data fara licitatie zapada se va topi de la sine!
Raspunde

Posibile Imbunatatiri

Acum 5 luni

S-ar putea trece de la sare si nisip la clorura de calciu? Cred ca avem buget pentru o astfel de modificare. Nisipul intra in santurile din profilele anvelopelor de iarna si le reduce eficacitatea. https://www.g4media.ro/primarul-din-targu-mures-vrea-sa-foloseasca-clorura-de-calciu-la-deszapezire-in-loc-de-sare-nu-se-creeaza-mizerie-si-mazga-pe-suprafata-carosabilului-distrugerile-sunt-semnificativ-mai-mici-in-prim.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus