Duminică,
24.01.2021
Partial Noros
Acum
8°C

Poliția Sibiu: Zonele restricționate traficului, în carantină, pentru Mediaș, Avrig și Orlat

Poliția Sibiu: Zonele restricționate traficului, în carantină, pentru Mediaș, Avrig și Orlat

În urma instituirii măsurii carantinei, începând cu data de 23 noiembrie, ora 05, pentru municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-au luat măsuri de restricționare a traficului rutier în zona localităților amintite.

În vederea reducerii timpului de staționare în filtrele instituite de forțele de ordine în zonele carantinate din județ, autoritățile le adresează conducătorilor auto și pasagerilor autovehiculelor recomandarea ca actul de identitate și unul dintre documentele justificative pentru deplasare, adică legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau declarația pe propria răspundere, să fie amplasate în autovehicul într-un loc ușor vizibil forțelor de ordine. „În acest fel, documentele pot fi verificate cu rapiditate, iar dumneavoastră puteți ajunge la destinație într-un timp util”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În zona orașului Avrig, se închide total circulația rutieră la intersecția DN1 cu strada Bisericii.

Accesul în orașul Avrig, dinspre DN1, se va realiza utilizând intrarea amplasată la intersecția drumului național cu strada Gheorghe Lazăr, unde va fi instituit filtru rutier.

Al doilea filtru rutier va funcționa la ieșirea din orașul Avrig spre Mârșa, pe DJ 105G.

În zona localității Orlat, se închide circulația rutieră spre/dinspre Sibiel, la intersecția dintre DJ 106D cu DJ 106E. Astfel, accesul pe ruta Sibiel/Săliște – Cristian/mun. Sibiu, se va realiza utilizând ca rută ocolitoare DN 1 – Săcel – Sibiel sau DN 1 – Săliște.

Cele două filtre rutiere instituite vor funcționa la intrarea în localitatea Orlat dinspre Cristian, DJ 106E, respectiv la intersecția DJ 106D cu DJ 106J, Poplaca - Gura Râului.

În zona municipiului Mediaș, nu se închide niciun tronson rutier, în schimb vor fi instituite 6 filtre de control:

  • pe DN 14, ieșire spre mun. Sibiu;
  • pe DN 14, ieșire spre Sighișoara (MS);
  • pe DN 14A, ieșire spre Târnăveni (MS);
  • pe DJ 141, ieșire spre Moșna;
  • pe DJ 142A, ieșire spre Dârlos;
  • pe DC 10, ieșire spre Ighișul Nou.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus