Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
-1°C

Ce facem în weekend? Participăm la ateliere de creație și vizionăm spectacole de teatru online

Ce facem în weekend? Participăm la ateliere de creație și vizionăm spectacole de teatru online

Perioada prin care trecem și restricțiile impuse de aceasta făcut ca majoritatea evenimentelor din oraș să fie anulate. Chiar și așa, avem mai multe activități la care putem participa online, de acasă. Acest weekend vine în întâmpinarea micuților cu câteva ateliere de creație transmise online, iar adulții se pot bucura de spectacole de teatru transmise, de asemenea,  online.

Vineri, 27 noiembrie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Cei de la „Pizza by tango” vă așteaptă pe terasa special amenajată în conformitate cu măsurile impuse de situația actuală si, de asemenea, vă puteți comanda pizza preferată acasă, cu livrare gratuită.

La ora 17, la Sibiu se dă startul eco-weekendului. Inițiatorii proiectului propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 19, Teatrul Radu Stanca transmite online piesa de teatru „Tom&Jerry”, în regia lui Florin Piersic Junior. Spectacolul va fi transmis pe scena digitală, platformă online creată de TNRS, dedicată vizionării spectacolelor de teatru, pe bază de bilet. Informații pe larg și bilete găsiți aici.

Sâmbătă, 28 noiembrie

De la ora 11, Teatrul Gong din Sibiu va transmite live pe pagina de Facebook, un atelier susținut de Diana Ribana adresat copiilor cu vârste între șase  și zece ani. Accentul atelierului „Căsuța cu pitici” va fi pus pe conceptul de reciclare. Detalii despre eveniment aflați de aici.

La ora 18, Yoga Studio Sibiu organizează un nou  atelier de yoga. Mai multe detalii despre eveniment aflați de aici.

Sâmbătă, de la ora 23, Teatrul Radu Stanca prezintă spectacolul Felii de Lia Bugnar, care este disponibil gratuit pentru vizionare începând de sâmbătă, 28 noiembrie, ora 23:30 până luni, 30 noiembrie, ora 23:30, la acest link.

Duminică, 29 noiembrie

Teatrul Gong transmite online de la ora 11, pe pagina de Facebook un nou atelier destinat micuților. Detalii găsiți aici.

De la ora 17 Florescu-Fernandez & Friends transmit online programul muzical al evenimentului cu numele Atins prin muzică. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2460

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus