Miercuri,
14.04.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Instituția Prefectului revine: legitimația de serviciu rămâne valabilă pentru deplasarea la serviciu

Instituția Prefectului revine: legitimația de serviciu rămâne valabilă pentru deplasarea la serviciu

După ce acum două zile, Instituția Prefectului anunța că legitimația de serviciu nu mai poate fi folosită ca și act doveditor pentru deplasarea la serviciu a celor aflați în localități carantinate, duminică, aceeași intituție revine și anunță exact opusul.

"Precizăm faptul că legitimația de serviciu rămâne în continuare document pentru a justifica motivul deplasării", transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii.

De altfel, la articolul 4 al Hotărârii numărul 100 din 29.11.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu se specifică:

"Ieşirea persoanelor din locuinţă este permisă doar pe baza declaraţiei pe proprie răspundere, legitimaţiei de serviciu sau adeverinţă eliberată de angajator, după caz".

Descarcă de aici MODEL ORIENTATIV ADEVERINȚĂ DE LA ANGAJATOR 

Descarcă de aici MODEL ORIENTATIV DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE =tranzitarea unei localități carantinată

Descarcă de aici modelul Declarației pe proprie răspundere în format .pdf

Prin Hotărârile adoptate astăzi de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu se prelungește măsura de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr, orașul Cisnădie și orașul Tălmaciu, cu șapte zile, și instituie carantina zonală pentru localitatea Mârșa, pentru o perioadă de 14 zile. 

Față de hotărârea precedentă, se permite, în data de 6 decembrie 2020, deplasarea la și de la sediile secţiilor de votare, pentru exercitarea dreptului de vot, observarea alegerilor şi pentru efectuarea operaţiunilor electorale. 

Vezi aici textul complet al Hotărârii

Comentarii

1 comentarii

Nic Nemer

Acum 4 luni

Prefectul este sigur ca a prelungit carantina sau se rasgandeste la 23.59 ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus