Duminică,
14.08.2022
Parțial Noros
Acum
23°C

Video viral. Imnul României, cântat la pian de un jandarm, în vârf de munte

Video viral. Imnul României, cântat la pian de un jandarm, în vârf de munte

Imaginile postate pe pagina de facebook de Jandarmeria Română înfățișând un jardarm care cântă la pian imnul României a ajuns viral pe paginile de socializare. Video-ul are aproape 1.500 de aprecieri și a fost distribuit de peste 800 de persoane.

Imaginile sunt însoțite de următorul mesaj:

Pe oricare munți ne-ar purta pașii, la malul oricărei mări ne-am afla, dacă am ajunge locuitori ai oricărei capitale sau ne-am retrage într-un sat din oricare țară, am putea să fim aproape unii de ceilalți în orice moment, amintindu-ne că suntem români.
Poporul nostru a dovedit în repetate rânduri profunzimi nebănuite, precum ale mării. A rămas puternic pe dinaintea numeroaselor vitregii întâmpinate de-a lungul timpului, precum munții.
Solidaritatea ne-a ajutat să izbândim.
Am rămas uniți, reușind, astfel, să trecem peste dificultățile oricărei perioade, ceea ce ne oferă speranța că vom depăși greutățile de acum așa cum le-am depășit și pe cele din trecut.
La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Ciordacu Veorica

Acum 1 an

Nue pian, cae pianina. Nue jandarm, cae pandur. Nue imnul national cae desteapta-te romane.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus