Sâmbătă,
20.04.2024
Partial Noros
Acum
3°C

Acțiuni în trafic, în minivacanța de 1 Decembrie: Un șofer a fost prins beat, pentru că își conducea mașina în zig zag

Acțiuni în trafic, în minivacanța de 1 Decembrie: Un șofer a fost prins beat, pentru că își conducea mașina în zig zag

Polițiștii sibieni au efectuat mai multe acțiuni în trafic, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în ultimele trei zile. Cu această ocazie, au fost aplicate peste 502 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 100.000 de lei, au fost reținute 15 permise și au fost constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. 

Din cele 15 permise de conducere reținute, patru au fost pentru traversarea pe culoarea roșie a semaforului electric și trei pentru consumul de băuturi alcoolice. Cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru depășirea vitezei (22 de permise de conducere), pentru lipsa centurii de siguranță (13 permise de conducere), iar șase pietoni au fost sancționați pentru traversare neregulamentară.

În 30 noiembrie, în jurul orei 15:20, în localitatea Avrig, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autovehicul care se deplasa în zig-zag, transmit polițiștii sibieni. La volanul mașinii a fost identificat un localnic, în vârstă de 36 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Pe 1 decembrie, puțin după miezul nopții, în localitatea Dumbrăveni, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe str. Crișan de către un bărbat din localitate, în vârstă de 49 de ani. Polițiștii au constatat că cel aflat la volan se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în această cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat de către polițiștii rutieri din Copșa Mică. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Răvășel, a fost oprit pentru control în trafic pe DN 14, în Copșa Mică. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acest șofer s-a ales cu dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus