Joi,
06.05.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru și ateliere de creație online

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru și ateliere de creație online

Restricțiile impuse de perioada prin care trecem au făcut ca majoritatea evenimentelor din oraș să fie anulate. Cu toate acestea, avem mai multe activități la care putem participa online, de acasă. Primul weekend din luna decembrie aduce micuților mai multe ateliere de creație la care pot lua parte online, iar adulții pot viziona spectacole transmise, de asemenea, online.

Vineri, 4 decembrie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. La „Pizza by tango” vă puteți comanda pizza preferată acasă, cu livrare gratuită.

La ora 17, la Sibiu începe eco-weekendul. Cei care au demarat  proiectul propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 19, Forumul German prezintă spectacolul Atins prin muzică. Mai multe detalii găsiți aici.

Tot de la ora 19, Teatrul Radu Stanca transmite online, spectacolul „Opinia Publică”, în regia lui Theodor-Cristian Popescu. Informații găsiți aici.

De la ora 19:15, Yoga Studio Sibiu organizează „Chakra Meditation & Gongs”, o  meditație ghidata pe chakre, cu sunete si vibrații sacre de gonguri planetare: Luna si Neptun. Informații suplimentare puteți afla de aici.

Sâmbătă, 5 decembrie

De la ora 11, Teatrul Gong din Sibiu va transmite live pe pagina de Facebook, un atelier de creație, „Atelier de Creat Povești - Brăduțul din crenguțe”, susținut de Diana Ribana. Detalii despre eveniment aflați de aici.

Teatrul Gong transmite online și de la ora 19 spectacolul „Hermann visează”. Informații găsiți aici.

De la ora 21, Online Events vor transmite live evenimentul The Online Carnival. Mai multe detalii găsiți aici.

Duminică, 6 decembrie

Teatrul Gong transmite online de la ora 11, pe pagina de Facebook un nou atelier destinat micuților. Detalii găsiți aici.

Vizualizari: 2683

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus