Sâmbătă,
16.10.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Bărbat lovit de tren, la Mediaș. A fost transportat la spital

Bărbat lovit de tren, la Mediaș. A fost transportat la spital

Un bărbat a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost lovit de tren, în timp ce se deplasa pe lângă calea ferată, în cartierul Luncii, din Mediaș.

Traficul feroviar nu este afectat, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Polițiștii de la Transporturi Feroviare Mediaș efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii acestui eveniment.

La fața locului a intervenit un echipaj de tip B al Ambulanței Sibiu. Bărbatul, în vârstă de 40 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral și posibil un pneumotorax. Pacientul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe Mediaș, transmite Genu Scridon, din partea ambulanței. La intervenție a participat și un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Foto: arhivă

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marius Munteanu

Acum 10 luni

Asa arata multe cai ferate din Romania postdecembrista. Zici ca au fost abandonate si s-au construit altele noi, moderne... Dar nu, se circula pe acolo... Sa-mi fie iertat, dar pe vremea cealalta ne se vedea o buruiana pe calea ferata. Acum , la intrarea in Sibiu, zici ca intri intr-un sat pustiu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus