Marţi,
18.05.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

Cei de la ISU Sibiu au salvat un cățel blocat într-un canal pluvial

Cei de la ISU Sibiu au salvat un cățel blocat într-un canal pluvial

Salvatorii de la ISU Sibiu au salvat astăzi un cățel care a fost blocat într-un canalul de beton a unui șanț stradal de colectare a apei pluviale din localitatea Roșia.

Misiunea de salvare a fost dificilă, se arată pe pagina de facebook ISU Sibiu, pompierii au trebuit să străpungă placa de beton de aproximativ 20 cm, realizând o gaură suficient de mare pentru extragerea în siguranță a animalului.

Iată povestea misiunii, postată pe facebook:

Nicio misiune nu e dificilă când o viață poate fi salvată  
În cursul zilei de astăzi, un apel venit pe numărul de urgență 112, a condus echipajele de salvatori ai Detașamentului Sibiu spre o nouă misiune de salvare a unei vieți: un câine blocat în canalul de beton a unui șanț stradal de colectare a apei pluviale din localitatea Roșia, str. Curți.
Odată ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că misiunea urma să fie una dificilă. Micul patruped era blocat într-un canal pluvial betonat, la o distanță de aproximativ 1,5 metri de gura de intrare.
După evaluarea situației, salvatorii nu au stat pe gânduri: au intervenit cu accesoriile din dotare, au străpuns placa de beton de aproximativ 20 cm, realizând o gaură suficient de mare pentru extragerea în siguranță a simpaticului animal.
Bucuria salvatorilor și a stăpânilor a fost cu atât mai mare, cu cât „poznașul”, care nu e la prima aventură, a fost salvat în siguranță fără probleme sau răni.

Vizualizari: 995

Comentarii

2 comentarii

Felicitari :)

Acum 5 luni

Bravooo!!!
Raspunde

Mona CIUBOTARU

Acum 5 luni

Felicitari! Ați salvat o viata!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus