Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ce facem în weekend? Facem yoga și vizionăm spectacole și ateliere online

Ce facem în weekend? Facem yoga și vizionăm spectacole și ateliere online

Restricțiile impuse de perioada prin care trecem au făcut ca majoritatea evenimentelor din oraș să fie anulate. Cu toate acestea, avem mai multe activități la care putem participa online, de acasă. Al doilea weekend din luna decembrie aduce micuților mai multe ateliere de creație la care pot lua parte online, de acasă, iar pentru adulți aduce spectacole transmise, de asemenea, online.

Vineri, 11 decembrie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. La „Pizza by tango” vă puteți comanda pizza preferată acasă, cu livrare gratuită.

La ora 17, se dă startul eco-weekend-ului. Cei care au demarat  proiectul propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 19, Teatrul Național Radu Stanca transmite online, pe platforma scena digitală, spectacolul „Live” în regia lui Bobi Pricop. Mai multe detalii găsiți aici.

Sâmbătă, 12 decembrie

Teatrul Gong transmite online pe pagina de Facebook un atelier de creație destinat micuților. Atelierul „Snoppy și prietena lui” se desfășoară de la ora 11 și este susținut de către Diana Ribana.

De la ora 18, Yoga Sibiu Studio organizează un atelier de yoga intitulat „Well Woman Yoga Therapy”. Detalii găsiți aici.

Duminică, 13 decembrie

Teatrul Gong transmite online de la ora 11, pe pagina de Facebook un nou atelier destinat micuților. Detalii găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3664

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus