Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
2°C

Polițiștii sibieni au confiscat un tractor și o remorcă folosite la transportul ilegal de lemn

Polițiștii sibieni au confiscat un tractor și o remorcă folosite la transportul ilegal de lemn

Polițiștii sibieni din cadrul Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol au confiscat recent un cap tractor și o semiremorcă folosite la transport ilegal de material lemnos.

”În cursul zilei de 31 octombrie, în jurul orei 18:00, pe DC 73, polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Tălmaciu, în timp ce, cu ajutorul unui ansamblu rutier, transporta cantitatea de 17,187 mc de lemn rotund, esență fag, fără a deține documente legale de proveniență și transport”, arată reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Astfel, materialul lemnos a fost confiscat și lăsat în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Sibiu, iar semiremorca utilizată pentru transport a fost confiscată.

În cauză s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de transport cu orice mijloc de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documentele specifice de transport.

Foto: Arhiva TS

Vizualizari: 5123

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Porfir Radauteanu

Acum 2 luni

l-o lasat fara racoanta

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus