Luni,
27.05.2024
Parțial Noros
Acum
21°C

VIDEO-Zeci de sibieni au uitat de carantină și s-au înghesuit să trimită pachete în Spania

VIDEO-Zeci de sibieni au uitat de carantină și s-au înghesuit să trimită pachete în Spania

La doar două zile după ce Sibiul a ieșit din carantina impusă de numărul mare de cazuri de coronavirus, zeci de sibieni s-au înghesuit în centrul orașului ca să trimită pachete în Spania.

Evenimentul a avut loc miercuri dimineața, la prima oră, în fața hotelului Continental Forum.

”Fratele meu, cumnata, nepoții și un verișor sunt în Spania, le e greu să vină acum în România de sărbători că nici nu știu sigur dacă nu-i închid ăștia în casă de la coronavirus. Așa că le-am pregătit niște pachete, câteva lucruri de-ale noastre, tradiționale, ce nu prea găsesc pe acolo: brânză, cârnați, slană, cozonaci...”, spune o femeie care strânge fericită în mână o chitanță, semn că reușise să plaseze coletul.

Un alt bărbat, care aștepta mai pe margine, se arăta temător de îmbulzeala creată. ”Nu pleacă șoferul până nu ia tot ce e aici, nu are rost să mă bag acolo. Dar puteau fi și oamenii mai civilizați și să stea la coadă, frumos. Iar firma putea să organizeze un punct de lucru, să mergi undeva, lași pachetul, plătești, iar când vine șoferul încarcă și pleacă”, spune acesta.

Din când în când, din remorca în care se strângeau pachetele, cineva striga: ”Distanțare socială!”, ”Distanțare socială!”. Efect zero, nimeni nu făcea un pas în spate.

Reporterul Turnul Sfatului a cerut un punct de vedere cu privire la situația creată și conducerii firmei de transport, însă aceștia nu au comunicat până la publicarea articolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4818

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Marcian Radu

Acum 3 ani

Sunteti siguri ca sunt oameni in poza? E cam intuneric, ar putea fi si maimute...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus