Luni,
01.03.2021
Ploi Scurte
Acum
5°C

Primăria repară de urgență, după mai bine de o lună de sesizări, rosturile podului peste Cibin de la ieșire spre Agnita

Primăria repară de urgență, după mai bine de o lună de sesizări, rosturile podului peste Cibin de la ieșire spre Agnita

Primăria municipiului Sibiu a demarat în cursul zilei de joi reparația rosturilor de îmbinare ale podului peste Cibin de la ieșirea spre Agnita.

Măsura vine la mai bine de o lună după ce atât cetățeni cât și alte autorități au semnalat problema ce afectează participanții la trafic.

”Direcția Tehnică a efectuat joi, 17 decembrie, reparații de urgență la rosturile podului și va face demersurile pentru contractarea lucrărilor de reabilitare completă a acestora”, au transmis în cursul zilei vineri, la solicitarea Turnul Sfatului, reprezentanții municipalității.

Problema a fost semnalată autorităților locale încă de la începutul lunii noiembrie, însă abia acum și-a găsit soluție, parțial. Spre exemplu, tot în urma unei sesizări venită din partea unui șofer, Consiliul Județean Sibiu a informat primăria, fără a primi vreo reacție.

”Menționăm faptul că la CJ Sibiu s-a înregistrat o sesizare în data de 5.11.2020 din partea unui cetățean care ne semnala deteriorarea rosturilor de dilatație pe podul peste râul Cibin de pe str. Ștefan cel Mare (ieșirea spre Daia), iar Consiliul Județean Sibiu a înaintat o adresă către Primăria Municipiului Sibiu, înregistrată la PMS cu nr. 80.394/10.11.2020, ”pentru remedierea cât mai urgentă a rosturilor de dilatație, pentru asigurarea siguranței participanților la trafic”, adresă  la care nu s-a primit răspuns. Precizăm că, prin PUG-ul Sibiului, aprobat în Hotărârea de Consiliu Local nr.165/28.04.2011, podul este amplasat în intravilanul Municipiului Sibiu și în consecință administrarea podului revine Primăriei Municipiului Sibiu”, explică reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Foto: Adrian Muntean

Vizualizari: 2774

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Marcian Radu

Acum 2 luni

Sper ca nu mai e cineva care viseaza ca Primaria lucreaza pentru cetateni! Primaria e o institutie unde se elibereaza, cu greu diverse hartii si care exista. Atat! Exista!
Raspunde

Bogumil Agușteriței

Acum 2 luni

Primarie cu mult sub nivelul celor din Barlad si Faurei.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ovi A

Acum 2 luni

Nickul sub care împrăștii mizerii pe aici spune tot despre capacitatea ta intelectuala... Tie și încă câtorva de pe-aici ar trebui sa îți fie interzis accesul la internet, dar asta e unul din dezavantajele democrației. Ești din categoria celor care dau “up” și “partikip” la toate postările de le Facebook ..și mai ai și drept de vot!
Raspunde

Bubu Bubu

Acum 2 luni

Nu compara Făurei(o comună de romi) cu Bârladul oraș cu o vechime de peste 1000 de ani, reședință temporară a lui Ștefan cel Mare etc.
Raspunde

Teofan Zacuscă

Acum 2 luni

Tu crezi ca el stie ce vorbeste ?... e probabil vreun loser de la PSD, ramas fara job dupa alegeri, sau putoare de la PNL sau USL care altceva mai bun n-are de facut, pe banii nostrii.
Raspunde

Ion Nicolae

Acum 2 luni

Si la podul garii cand se apucă? Deja sunt vreo 3 gropi iar rosturilenu mai sunt aliniate cu asfaltul? Cate luni vor mai trece? Nu pot sa cred ca oamenii au votat tot cu aceiasi incompetenti.
Raspunde

Sasu Habarnam

Acum 2 luni

Stie Primaria sa cheltuie banii si pe ceva util cetatenilor sau numai cu proiecte fanteziste si pina acum mai ales cu festivaluri si circ stradal, aducatoare de profit pentru companiile prietenilor si sponsorilor si pentru proprietarii de crisme, restaurante, pensiuni si hoteluri (dintre care ulte in imobile retrocedate stim noi cum, stim noi cui)???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus