Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Call & Collect la Shopping City Sibiu, pentru a evita aglomerația

Call & Collect la Shopping City Sibiu, pentru a evita aglomerația

Începând cu 17 decembrie Shopping City Sibiu a lansat cardurile cadou, o modalitate de a oferi celor dragi libertatea de a alege propriul cadou, dar și de a evita cumpărăturile din ultimul moment.

Totodată, centrul comercial anunță și lansarea serviciului de cumpărături la distanță Call & Collect, un instrument prin care se eficientizează timpul petrecut fizic în magazine, în contact cu alte persoane.

”Retailerii din Shopping City Sibiu s-au adaptat nevoilor clienților de respectare a distanțării sociale și au pus la dispoziție sistemul de cumpărare la distanță Call & Collect. Așadar, prin telefon, clienții sunt consiliați de către consultanții de vânzări în privința produselor dorite, se rezervă produsele dorite, se stabilește un interval de ridicare din magazin (intervalul poate fi 1h – 24 h, în funcție de procedura internă a fiecărui magazin), clientul ajungând fizic în magazin doar pentru a achita produsul/produsele și a ridica comanda pregătită, acesta petrecând un timp mult mai scurt în magazin”, anunță reprezentanții Shopping City Sibiu.

Clienții sunt sfătuiți să realizeze cumpărăturile din timp pentru a evita aglomerația din preajma sărbătorilor și să evite orele de vârf.

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group, companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus