Joi,
25.02.2021
Cer Senin
Acum
0°C

Zi aglomerată la Arena Platoș, la o săptămână de când s-a încheiat carantina

Zi aglomerată la Arena Platoș, la o săptămână de când s-a încheiat carantina

Traseele de la Arena Platoș Păltiniș au fost foarte căutate astăzi, de iubitorii de sporturi pe zăpadă. 

În această perioadă, pârtiile din Austria, Italia, Franța sunt închise. În țara noastră însă turiștii și localnicii sunt invitați să se bucure de sezonul rece cu sporturi pe zăpadă. La Sinaia, astăzi au fost impuse măsuri de urgență, după ce oamenii s-au îngrămădit pe pârtii și la telegondolă, relatează Digi24.

Nici în zona Sibiului nu a părut să fi fost prea liniște. La Păltiniș camerele web au arătat pârtii pline în cea de-a doua parte a zilei, iar pe nocturnă situația nu s-a schimbat cu mult. Situații asemănătoare au fost întâlnite și în zilele trecute, când mulți sibieni au urcat la pârtii pentru a se bucura de ieșirea din carantină.

Conform paginii oficiale de Facebook a pârtiilor Arena Platoș, înainte de deschiderea oficială a sezonului, la începutul acestei luni, au fost luate mai multe măsuri de siguranță, pentru a se evita răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus. Printre măsuri, se numără și obligativitatea vizitatorilor de a purta masca de protecție peste tot, în afară de momentul în care se coboară pe snowboard, schiuri sau sanie.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Levi Veres

Acum 2 luni

Dați-mi voie să vă contrazic. Pe nocturnă lucrurile chiar au arătat altfel. Lume civilizată, cu respectarea distanței, se schia lejer, după ce treceai de boarderii care se odihneau pe mijlocul pârtiei. Respect echipei de la Arena Platoș.
Raspunde

Creionel Roboțel

Acum 2 luni

Asta e fericirea ! Sa te dai cu skiurile si sa te imbulzesti la magazine, de sarbatori. Mai demult era taiatul porcului si imbulzitul la biserica...acum, suntem oameni moderni !..vai de capul nostru.
Raspunde

Codrutz Padureanu

Acum 2 luni

Peste tot prin Paltinis a fost ieri nebunie.La Oncesti cat si la Platos....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus