Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Două fete de 15 ani, din Sibiu, dispărute

Două fete de 15 ani, din Sibiu, dispărute

Andreea Maria Hampu și Elena Larisa Căldărar sunt căutate de către autorități după ce părinții lor le-a anunțat dispariție.

Andreea Maria Hampu, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul bunicii într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112, sunt rugați sibienii de către polițiști. Fata a plecat în 18 decembrie de la domiciliul bunicii, din municipiul Mediaș, fără a mai reveni. Semnalmente: 150 cm înălțime, păr șaten, ochi căprui. Nu se cunoaște vestimentația minorei la data dispariției.

Lasrisa Elena Căldărar, tot de 15 ani, a plecat  în 20 decembrue, în jurul orei 12,30, de la domiciliul său din localitatea Săliște, fără a mai reveni. La data dispariției, minora purta o geacă din material textil de culoare maro, pantaloni jeans de culoare albastră, ghete din piele de culoare neagră cu toc înalt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3365

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

X Y

Acum 3 ani

Ați postat pozele cu același nume la ambele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus