Sâmbătă,
23.01.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Cum va fi vremea de Revelion. Temperaturile ajung și la 11 grade

Cum va fi vremea de Revelion. Temperaturile ajung și la 11 grade

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru Revelion și prima parte a lunii ianuarie. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în următoarele două săptămâni, în Transilvania vremea va fi deosebit de caldă.

În comparaţie cu regimul termic specific în această regiune la sfârşitul lunii decembrie şi începutul de ianuarie, valorile termice din aceste două săptămâni vor fi cu mult mai ridicate, cu o medie regională a maximelor de 4...8 grade şi a inimelor de -4...0 grade, cu temperaturi chiar şi mai mari între 28 şi 30 decembrie, respectiv în 3 şi 4 ianuarie când ziua
vor fi în medie 7...11 grade, iar noaptea valori pozitive. Doar la sfârşitul intervalului este estimată o răcire a vremii ce va determina valori mai apropiate de cele normale în prima decadă a lunii ianuarie. Până în seara de 31 decembrie, vor fi ploi în general slabe şi cu caracter local şi temporar, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi relativ ridicată din nou după data de 4 ianuarie.

Vizualizari: 2303

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus