Luni,
21.06.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Programul de încasare a taxelor și impozitelor locale la final de an și începutul lui 2021

Programul de încasare a taxelor și impozitelor locale la final de an și începutul lui 2021

Sibienii care doresc să achite taxele și impozitele locale în acest an mai au la dispoziție câteva zile. Până miercuri, 30 decembrie, ghișeele Direcției Fiscale sunt deschise în sediile Primăriei Sibiu din Piața Mare, de pe bulevardul Victoriei și de pe str. Turismului, și funcționează după programul normal. De asemenea, aceste taxe se mai pot achita și la oficiile poștale, inclusiv până miercuri, 30 decembrie.

Joi, 31 decembrie, ghișeele Primăriei vor fi deschise doar în sediul de pe strada Turismului, în intervalul orar 8.00 - 9.00. 

Cei care optează pentru plata electronică pot utiliza platforma e-administrație și instrumentul Plata XPress de pe sibiu.ro, până miercuri, 30 decembrie. Excepție face site-ul ghiseul.ro, prin intermediul căruia taxele se pot fi achita oricând. 

Plățile se reiau anul viitor, începând cu 4 ianuarie, când ghișeele Direcției Fiscale vor funcționa după program normal în toate sediile amintite. Însă, de luni, 4 ianuarie se vor încasa doar taxele fără debit, pentru autorizații de construire, certificate de urbanism, amenzi și alte taxe locale. Plata acestor taxe se poate face și la oficiile poștale, începând cu aceeași dată. 

De luni, 11 ianuarie, se va relua plata taxelor și impozitelor locale cu debit, eliberarea certificatelor fiscale, dar și programul pentru înmatriculare/radiere auto. Din aceeași dată se reiau și plățile la oficiile poștale, precum și pe platforma de e-administrație de pe sibiu.ro. 

Programul normal de funcționare a ghișeelor Direcției Fiscale poate fi consultat aici:  https://sibiu.ro/primaria/serviciu/183 

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Vizualizari: 2161

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus