Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Pompierii sibieni au avut 102 misiuni în primele trei zile ale anului 2021

Pompierii sibieni au avut 102 misiuni în primele trei zile ale anului 2021

Peste 100 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-au aflat zilnic la datorie în minivacanța prilejuită de sărbătorirea Revelionului. Aceștia au intervenit pentru stingerea a șase incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 90 cazuri medicale. 

Trei dintre incendii au fost de vegetație uscată, produse în municipiul Sibiu și în satul Nou, comuna Roșia, un incendiu la un autoturism (Axente Sever) și alte două incendii s-au manifestat la gospodăriile din municipiul Sibiu, str. Livezii (anexe gospodărești) și localitatea Poplaca (un adăpost de păsări), fără victime, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență

Totodată, această perioadă a fost marcată de producerea a trei accidente rutiere produse pe DJ106 Fofeldea, Dn14, Mediaș precum și în municipiul Sibiu. Salvatorii sibieni au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat pentru șase persoane implicate și asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor (tamponare municipiul Sibiu). Patru persoane au fost transportate la spital, dintre care două în stare de inconștiență (accident DJ106) iar alte două persoane au refuzat transportul la spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus