Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Verificări în contextul COVID, la examenele pentru dobândirea permisului de conducere

Verificări în contextul COVID, la examenele pentru dobândirea permisului de conducere

Polițiștii sibieni au desfășurat, în ultimele 24 de ore, mai multe acțiuni de verificare cu efective mărite în zonele dedicate examenului practic pentru obținerea permisului de conducere. 

În următoarele zile, la examen sunt programați între 70 și 90 de candidați. Pe lângă aceștia sunt prezenți instructorii auto pentru a pune la dispoziție mașinile, și majoritatea candidaților vin cu însoțitori. 

„Polițiștii aplică toate măsurile de distanțare și prevenție cu toate că este vorba de un număr mare de cetățeni prezenți acolo până în momentul în care începe efectiv proba practică. De asemenea precizăm și faptul că nu se poate face o programare pe ore la proba practică întrucât timpul de desfășurare al acesteia este diferit de la candidat la candidat. La începutul probelor se face repartiția candidaților la examinatori”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus