Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Facebook şi Instagram blochează conturile lui Trump până la încheierea mandatului prezidenţial

Facebook şi Instagram blochează conturile lui Trump până la încheierea mandatului prezidenţial

Facebook Inc şi Instagram vor prelungi blocarea conturilor preşedintelui Statelor Unite în exerciţiu, Donald Trump, pentru cel puţin următoarele două săptămâni până la încheierea tranziţiei prezidenţiale, a anunţat directorul executiv Mark Zuckerberg, scrie Agerpres.

Twitter Inc, Facebook şi Snap Inc au blocat temporar miercuri conturile lui Trump, în timp ce giganţii tehnologici s-au grăbit să suprime afirmaţiile sale nefondate despre alegerile prezidenţiale din SUA şi sute de susţinători ai lui Trump au luat cu asalt Capitoliul.

"Credem că riscul de a permite preşedintelui să continue să se folosească de serviciul nostru în această perioadă este pur şi simplu prea mare", a declarat Zuckerberg joi într-o postare pe Facebook.

Tag-uri: trump , facebook

Vizualizari: 946

Comentarii

2 comentarii

Unul din America America

Acum 3 luni

O actiune profund antidemocratica, de cenzura cum numai in regimul comunist se mai facea.

Raspunde

George Decebal

Acum 3 luni

Ceea ce s-a intamplat cu Trump, a expus metodele prin care se conduce lumea.... de fapt ne aflam intr-un totalitarism, iar Trump, ca si presedinte a fost cenzurat de catre media globalista, pentru ca a indraznit sa-i denunte. Nu mai au limite de-acum, globalistii... vor impune tot felul de reguli bolnave in toata lumea, iar cine nu va asculta, va fi amenintat cu razboi si sanctiuni. Sper ca noi sa ne trezim si sa ne dam seama ca avem o baza militara la noi in tara, care nu prea are ce cauta pe aici.....cum nu are ce cauta nici centrul NATO, in Sibiu ! O mare tinta, suntem acum. Nici URSS nu ne-a pus baze militare in tara.....deci ganditi-va.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus