Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Antisistem

Antisistem

Lumea e împărțită în două: lideri și supuși. Prădători și victime. Sistem și plebe. Statul nu e interesat decât să subjuge, să sugă tot, și ultimul leu de la ultimul om de pe listă. În rest, să se umfle, să conducă și să-și caute alte metode de prăduire.

Pământul este plat, bineînțeles. Nu există un motiv clar pentru care pedofilii care conduc lumea ascund faptul că pământul e plat, dar e evident că e plat. Nimic în rest nu mai contează.

Vaccinul anti coronavirus nu e împotriva virusului, ci împotriva omului. Omul trebuie să fie și mai obedient și mai dependent față de sistem. În fruntea sistemului universal stă o șleahtă de pedofili aflați acolo de generații întregi.

În fața unor astfel de argumente e greu să spui ceva. E greu să insiști. Și în mod normal nici nu ai avea vreun motiv să o faci. Îi lași pe oamenii ăștia în lumea lor, poți trăi la fel de bine și fără aportul lor social. Doar că, acum, pentru a depăși momentul Covid19, avem nevoie aproape de toți. Lunateci, inculți, analfabeți, semianalfabeți, clerici, genii, funcționari, profesori, ingineri, șefi de stat, măturători, angajați la Soma, la primărie, deputați, muzicieni, liber-schimbiști. Toți. Nu poți face imunizare cu 30% din populație. E nevoie de peste 70%, spun specialiștii. Și, odată cu trecerea zilelor, pare din ce în ce mai greu de obținut.

Mai mult de jumătate dintre profesorii români susțin că nu se vor vaccina, arată un sondaj de opinie. Cu acordul liderului Bisericii Ortodoxe, clericii vor primi o broșură cu informații oficiale despre pandemie și necesitatea vaccinării – iar asta este prezentată ca o victorie. Papa spune deschis că urmează să se vaccineze. Mult mai aproape de noi, părintele Necula stă într-un echilibru precar între două luntrii. Între două lumi. Vorbește despre progresul științei, pune vaccinul sub posibilitatea unei lucrături dumnezeiești, dar consideră că specialiștii ar trebui să vină să vorbească cu specialiștii în PR din Biserică, pentru a se face înțeleși de norod. Și refuză să spună dacă se va vaccina sau nu. Ține de intimitate, explică preotul, preocupat probabil mai mult de a nu-și pierde publicul, decât de a face un gest minim pentru educarea lui.

Adevăratul ghinion pentru omenire va fi dacă tratamentul nu va funcționa. Dacă virusul va căpăta o mutație din cauza căreia vaccinurile recente se vor dovedi incapabile să stârpească pandemia. Nici măcar sfântul Nectarie întors printre noi nu-i va convinge pe oameni că trebuie să încerce alt vaccin. Pământul va amuți plat, așa cum este el, iar omenirea se va întoarce în urmă cu câteva sute de ani, într-o lume în care nu mai ai încredere nici măcar în propria umbră, ce să mai vorbești despre instituțiile statului.

Vizualizari: 8475

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

2 Cents

Acum 6 luni

Generalizari tendentioase. Nu orice om care sta in cumpana in fata vaccinului este adeptul acestor teorii. Dar de ce sa nu aruncam cu noroi in toti, sa impartim iar Romania in doua si sa huiduim si suduim celalata jumatate.... La fel ca la referendumul din 2018, aruncam cu noroi si hulim dreptul celuilalt de a alege altfel decat tine. Si mai rau, atunci s-a promovat boicotul ca virtute suprema a democratiei. Si dvs. ati contribuit masiv atunci la aberatia respectiva. Acum vad ca va indreptati din nou catre acelasi gen de retorica. Se poate incuraja vaccinarea si fara a face aceste incitari la ura.
Raspunde

Apolitic W

Acum 6 luni

Lumea se va vaccina in proportie mai mare de 70% , presiunea sociala e mare si multi vor gandi ca-i ca "apa sfintita , nici nu strica nici n-ajuta." Problema e ce se va intampla cand peste un an doi iar va apare un virus-minune, iar inchidem tot, o luam de la inceput?
Raspunde

Ion Ilie

Acum 6 luni

Un articol slab. Nivelul scade tot mai mult la redactia TS. Daca aveți pretentia ca oamenii sa se vaccineze, contribuiti la informarea lor temeinică cu argumente si informații veridice, nu cu instigari si catalogari. Nu faceti decat sa alimentati aceasta grija si nesiguranță ce plutesc deasupra acestui vaccin controversat
Raspunde

Vasile Cutarescu

Acum 6 luni

Informatii despre vaccin sunt disponibile pe toate gardurile nea Ion Ilie, nu va mai tot plangeti. Voi la orice solutie gasiti o problema.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus