Duminică,
17.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
9°C

VIDEO Raed Arafat s-a vaccinat împotriva Covid-19: „Nu recomandăm oamenilor să se vaccineze, dacă nu ne vaccinăm și noi”

VIDEO Raed Arafat s-a vaccinat împotriva Covid-19: „Nu recomandăm oamenilor să se vaccineze, dacă nu ne vaccinăm și noi”

Secretarul de Stat Raed Arafat s-a vaccinat, luni dimineața, împotriva infectării cu SARS CoV-2, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București. Momentul vaccinării a fost transmis, în direct, pe pagina de facebook a Ministerului Sănătății.

Alături de acesta s-au vaccinat și cei care fac parte din Departamentului pentru Situații de Urgență.

„Eu abia am așteptat să mă vaccinez. Este un gest de normalitate. Nu recomandăm oamenilor să se vaccineze, dacă nu ne vaccinăm și noi. Îndemnul meu este ca toți să înțeleagă că aceasta e speranța în acest moment. Îndemnul meu către toți e să nu asculte știrile nefondate despre vaccin”, a spus Arafat după vaccinare.  

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus