Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

FOTO - Incendiu puternic noaptea trecută în Arpașu: ”Au fost salvate bunurile din interiorul casei”

FOTO - Incendiu puternic noaptea trecută în Arpașu: ”Au fost salvate bunurile din interiorul casei”

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută la acoperișul unei case de locuit în localitatea Arpașu de Sus din cauza unui coș de fum deteriorat.

În cursul nopții trecute pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig sprijiniți de un echipaj din cadrul Secției Victoria au intervenit de urgență în localitatea Arpașu de Sus pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case.

La fața locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum, două echipaje  SMURD și o autospecială de serviciu.

La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la întregul acoperiș.

Intervenția promptă a pompierilor militari a condus la localizarea rapidă a incendiului și înlăturarea pericolului de propagare la anexele gospodărești aflate în imediata apropiere.

”Timp de aproximativ două ore au intervenit pompierii militari sprijiniți de membrii SVSU pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și s-au deteriorat interioarele camerelor. Au fost salvate bunurile din interiorul casei care au fost evacuate”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum deteriorat.

Vizualizari: 801

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus