Joi,
28.10.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

39% din angajații Prefecturii Sibiu se vor vaccina. Prefectul se numără printre ei

39% din angajații Prefecturii Sibiu se vor vaccina. Prefectul se numără printre ei

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Instituției Prefectului, 30 de angajați din totalul de 79 au spus că se vor vaccina împotriva COVID-19. Este vorba aici și de angajații serviciilor Pașapoarte și Permise și Înmatriculări auto. Totodată, prefectul Mircea Crețu se află printre cei care și-au exprimat dorința de a se vaccina.

„Sunt 30 de persoane din cadrul Instituției Prefectului care au spus că vor să se vaccineze împotriva COVID -19, din totalul de 79. Sunt angajați din toate serviciile care țin de prefectură. Prefectul Mircea Crețu se va vaccina și el”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al prefecturii.

Instituția Prefectului este coordonatoare a situației create de pandemia de COVID-19, prefectul Mircea Crețu fiind președintele Comitetului pentru Situații de Urgență Sibiu. Totodată, instituția este singura abilitată în comunicarea de informații legate de Covid-19.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Adrian Nastase

Acum 9 luni

Se stie ca angajatii la stat sunt intr-o proportie covarsitoare - pe langa puturosi si mult mai prosti.... procent reflectat in cei ce nu vor sa se vaccineze
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus