Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Lector univ. dr. Ana Mocanu-Suciu a pierdut lupta cu boala

Lector univ. dr. Ana Mocanu-Suciu a pierdut lupta cu boala

Reprezentanții Universității Lucian Blaga din Sibiu anunță că lectorul univ. dr. Ana Mocanu-Suciu a pierdut lupta cu boala cu care se lupta din luna august 2020, atunci când a suferit un accident vascular cerebral.

”Comunitatea academică a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu este în doliu. Colega noastră, lector univ. dr. Ana Mocanu-Suciu, a pierdut lupta cu boala, pe care o ducea din luna august 2020, atunci când a suferit un accident vascular cerebral.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!”, mesajul ULBS

Pe 20 august, lectorul univ. dr. Ana Mocanu-Suciu a făcut un accident vascular și a ajuns, în comă, la spital. Deși avea șanse minime de supraviețuire, după cum spuneau specialiștii, aceasta și-a revenit, însă a rămas paralizată. O campanie de strângere de fonduri a fost demarată, la începutul lunii noiembrie, pentru recuperarea la un centru de specialitate. Mai multe detalii găsiți aici

 

Comentarii

1 comentarii

Cristian Manolache

Acum 1 lună

RIP Un exemplu pentru oameni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus