Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

VIDEO Dan Barna s-a vaccinat anti-covid: vaccinul e sigur, vaccinul e necesar

VIDEO Dan Barna s-a vaccinat anti-covid: vaccinul e sigur, vaccinul e necesar

Vicepremierul Dan Barna, alături de Kelemen Hunor şi alți membri ai Guvernului sunt vaccinaţi miercuri împotriva covid, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" din București.

"Le recomand tuturor să meargă să se vaccineze. E singura cale prin care putem ieși din logica pandemiei și să intrăm într-o logică firească de țară normală, care se dezvoltă. Vaccinul e sigur, vaccinul e necesar. Tuturor vă recomand: mergeți să vă vaccinați!" a spus vicepremierul după ce s-a vaccinat.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1520

Comentarii

2 comentarii

Trotinetist Pensat

Acum 3 ani

Barna are un fizic tipic de userist, cel al unui scoliozat care si-a petrecut trei sferturi din viata in internet cafe-uri, pe mIRC pe canale obscure!
Raspunde

Marin Marinescu

Acum 3 ani

Ce sa faci, ghinionul lui ca n-a mers cu oile mai mult sau sa fie in constructii ceva, sa se aleaga ceva de el. Noroc ca il mai baga in seama Trotinetist, comentator pe Internet in obscura sectiune a unui ziar local.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus