Joi,
13.05.2021
Partial Noros
Acum
10°C

VIDEO Turcan: nu am avut nicio reținere să mă vaccinez, după un an de zile în care am fost îngrijorată pentru sănătatea familiei și a celor din jur

VIDEO Turcan: nu am avut nicio reținere să mă vaccinez, după un an de zile în care am fost îngrijorată pentru sănătatea familiei și a celor din jur

Raluca Turcan, ministru al Muncii și Protecției Sociale s-a vaccinat miercuri anti-covid, alături de cei doi vicepremieri și de alți membri ai guvernului.

"Nu am avut nicio reținere să mă vaccinez, după un an de zile în care am fost îngrijorată pentru sănătatea familiei și a celor din jur. Cu aproximativ 11 luni în urmă ne gândeam cu toții când va veni momentul unei soluții gratuite și simple, pentru a reveni la normal cu viețile noastre. Aceea soluție este vaccinarea și astăzi trăim acest moment al vaccinării. În România, campania de vaccinare se derulează foarte bine, suntem pe locul șase la nivel european din perspectiva persoanelor vaccinate și a celor care s-au înscris la vaccinare și lucrul acesta ar trebui să dea curaj tuturor, pentru că avem acum acces la un vaccin gratuit, care nu doare și care să permită tuturor să respecte atât sănătatea personală, cât și a celor din jur, care contribuie la reluarea vieților nostre de odinioară, care ne permite să repornim economia și să ne reluăm mobilitatea", a declarat Turcan după ce s-a vaccinat.

 

Vizualizari: 1171

Comentarii

2 comentarii

Marioara

Acum 3 săptămâni

Cu ce v-ati vaccinat, stimata doamna? Cu AstraZeneca, cu Pfizer, cu Moderna sau cu ser fiziologic?
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 3 săptămâni

Centrul acela de vaccinare care sclipeste de curatenie,e dotat,are 2 asistente dintre care una e in pozitie de 'drepti' e accesibil pentru tot poporul sau e numai pentru alesii poporului? Acestea sunt centrele standard,stimati bugetari platiti din banii nostri?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus