Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Sibianca Adela Cojan, revocată de la conducerea CNAS. Adrian Gheorghe este noul președinte

Sibianca Adela Cojan, revocată de la conducerea CNAS. Adrian Gheorghe este noul președinte

Adrian Gheorghe a fost numit în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie a premierului, sibianca Adela Cojan a fost revocată din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, scrie Agerpres.

Adela Cojan, fostul director executiv al Spitalului Polisano de la Sibiu, a fost numită oficial în fruntea CNAS în luna noiembrie 2019.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3836

Comentarii

1 comentarii

Ion Iolanescu

Acum 1 an

Era normal, a fost numita politic, s-a schimbat ministrul sanatatii, trebuie sa zboare spre alte zari :) Vad ca USR-isti sunt pusi pe treaba. La o scurta cautare pe Google am descoperit ca domnul Gheorghe este cercetator in econimia sanatatii si a studiat la Londra. Nu vreau sa fac supozitii, dar cred ca este un pas inainte, clar este mai bine cu el decat cu un politruc primbat prin diferite functii de care partid
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus