Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Acuzație: angajații CJ Sibiu sunt vaccinați pe pile, în centre inaccesibile muritorilor de rând. Răspuns: ”facem o analiză”

Acuzație: angajații CJ Sibiu sunt vaccinați pe pile, în centre inaccesibile muritorilor de rând. Răspuns: ”facem o analiză”

Angajații Consiliului Județean Sibiu sunt vaccinați pe pile, la un centru care nu este accesibil ”muritorilor de rând”, este acuzația lansată joi seara de Zeno Popovici, membru USR PLUS Sibiu și cadru didactic. La o zi după lansarea acuzației, președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, amână un răspuns clar și postează pe Facebook faptul că va face o analiză care să clarifice ”unde s-a produs această eroare”.

Informația că cei aproximativ 200 de angajați ai Consiliului Județean au fost programați pentru a fi vaccinați împotriva SARS-CoV-2 într-un centru care nu este accesibil celorlalți sibieni a fost lansată de Zeno Popovici joi seara, prin intermediul contului său de Facebook. ”Consiliul Județean își vaccinează tot personalul începând de mâine (vineri – n.r.) la centrul de vaccinare de la Spitalul Județean, care nu este pe platformă. Am văzut o confirmare de programare care arăta exact ca cea de pe platformă, deci rezultă că există centre de vaccinare pe platformă care nu-s vizibile de muritorii de rând”, a scris Zeno Popovici. El a descris și faptul că, în calitate de cadru didactic – adică din categoria de persoane care se vaccinează în a doua etapă, aflată acum în derulare – a reușit să se programeze în martie, la centrul din Avrig. 

Turnul Sfatului a solicitat un răspuns din partea conducerii Consiliului Județean Sibiu referitor la acuzațiile aduse de Zeno Popovici. După amânări repetate, răspunsul solicitat nu a mai fost transmis, Daniela Cîmpean (foto), președinta Consiliului Județean Sibiu, preferând să scrie și ea pe Facebook. ”Facem o analiză alături de instituțiile implicate, pentru a vedea exact unde s-a produs această eroare și vom reveni cu informații care să clarifice aceste aspecte, indiferent de natura acestora”, a scris, drept răspuns, Daniela Cîmpean. Ea a mai arătat, printre altele, că este ”împotriva unor astfel de practici”, referindu-se la eludarea etapelor necesare pentru vaccinare.

Vizualizari: 6891

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicolae Joita

Acum 1 lună

Articolul este nefundamentat și tendențios!!!! In primul rând, Consiliul Județean nu are 200 de angajați ci doar 130. Nu ar fi fost greu sa fie verificată această cifră dacă s-ar fi dorit! În al doilea rând, angajații instituțiilor publice esențiale se vaccinează cu prioritate! Nu a luat nimeni locul nimănui. Vaccinarea a început de mai bine de o lună și s-au început cu spitalele și cu centrele de asistență socială. In aceste condiții nu înțeleg ce reclamă acești domni!
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 1 lună

Aloo , domnu , problema reclamata e ca angajatii consiliului judetean (200 sau 130 sau 10 , n-are importanta ) au fost programati PESTE RAND , la spitalul judetean aflat in subordinea consiliului judetean , unde se vaccineaza DOAR cadrele medicale , in loc sa se chinuie ore , zile in sir sa se programeze pe platforma asa cum sunt nevoiti sa faca batranii si bolnavii cronici.Acum ai inteles ?
Raspunde

Mircea Mircea

Acum 1 lună

Niste nesimțiti! Daniela Câmpean continuă să aibă același stil de conducere: pile, mită, relații, cunoștințe și multă minciună și ipocrizie!
Raspunde

Apolitic W

Acum 1 lună

Pentru incalcarea regulilor de vaccinare nu exista amenzi?. Ma gandesc ca doamna "arvocata" nu o sa-si dea puii afara , o sa faca o "comisie" si peste un an o sa transmita ca nu s-a gasit vinovatul.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Membru usr plus ... ... politica !

Acum 1 lună

Cu dovezi ! Am auzit ca ... , am văzut ca ..., stiu eu ca ... , etc , etc ... ce facem cu asemenea abordare ? TS din ce cauza nu solicitati dovezi în legătură cu acuzațiile lansate ? Și eu am auzit și văzut ca pe aici sunt ziariști și profesori incompetenti - oare ma înșel ?
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 1 lună

Tanti câmpean a fost prinsa cu smecherii nesimțite și ea face o analiza!
Raspunde

Che G

Acum 1 lună

Duamna Campean voia de fapt sa spună “facem o analiza sa vedem cât de prosti și obedienți ați devenit “
Raspunde

Alzara 1918 2021

Acum 1 lună

Corect !
Raspunde

Ion Iolenescu

Acum 1 lună

Mda, face analiza dupa ce si ea s-a vaccinat tocmai in centrul de VIP-uri :)) Poate ar fi interesant sa ne spuna daca si unde s-a vaccinat.
Raspunde

Sava Vlad

Acum 1 lună

Pe mama mea, care este profesoara, am reusit sa o programez de abia in martie, in Alba Iulia. Asta in contextul in care s-a trecut pe lista de profesori care se vaccineaza si incepe activitatea din 8 februarie.
Raspunde

Ion Ilie

Acum 1 lună

Mi-e tot mai greață de aceasta asa zisa doamna Campean si a acolitilor dansei. Astia nu se învață deloc . Tot cu practicile comuniste au ramas. PCR e la putere...inca.
Raspunde

John Doe

Acum 1 lună

Se vede din comentarii care sunt băgătorii în față... Pe modelul Tăriceanu la permise auto... Oare ăștia s-au vaccinat "noaptea, ca hoții" de nu i-a observat nimeni prin spital sau celor din spital le este frică sa comenteze? penele = pesede = CIUMĂ! Și legat de "facem o analiză", e clar, știm care va fi răspunsul, după 1 an de analiză: "regretăm, nu avem indicii, până la următoarele alegeri oricum veți uita și ne veți vota din nou, fraierilor!"
Raspunde

Marius Chicos Rostogan

Acum 1 lună

Nu degeaba a existat strutocamila denumita USL. Poate se gaseste cineva sa intocmeasca o statistica de genul: cati membri din PSD si PNL au fost prin toate cele trei cloace (PSD, PNL si PDL).
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nelu Pesedache

Acum 1 lună

A putut dovedi cele acuzate? Are cineva vreo dovadă? Eu zic că-i fake news.
Raspunde

Jan Valjan

Acum 1 lună

Smecherii si cu vaccinul contra Covid ... ce sa mai alegem daca ptr aceasta speta nasoala cei de la putere se baga in fata si mint cu nesimtire ....Sa mai credem in PNL ? nu ...in ceilalti nici atata ...Bine ar fi sa pice toti si sa dizolvam parlamentul ptr alte alegeri .corecte ,fara sa si mai bage cineva nasul ca vrea pe cutare si pe cutare ....poporul sa hotareasca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus