Vineri,
14.05.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru, mergem la expoziții și facem yoga

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru, mergem la expoziții și facem yoga

În acest weekend, în oraș se desfășoară mai multe evenimente la care putem participa. Mergem la teatru, facem yoga, vizionăm expoziții și facem finalul de săptămână unul eco.

Vineri, 22 ianuarie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Eco-weekendul începe și în acest final de săptămână. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 18, la Teatrul Gong are loc spectacolul Kunterbunt, recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Spectacolul este în limba germană cu subtitrare în limba română, durata este de 50 minute, iar prețul unui bilet flexibil este de 12 lei. Detalii găsiți aici.

La ora 18:30 Logiscool Sibiu organizează un curs de lecții demo gratuite pentru copii cu vârsta între 7 și 17 ani. Informații suplimentare găsiți aici.

De la ora 19:30, Yoga Studio organizează atelierul Free Good Sleep Yoga. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 23 ianuarie

În acest weekend pasionații de artă pot vizita expoziția intitulată „Eclectic Land” a artistului Florin Viorel. Expoziția începe de astăzi și poate fi văzută până în data de 28 februarie la Muzeul de Artă Contemporană Sibiu. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Spectacolul Kunterbunt se joacă și sâmbătă la Teatrul pentru copii și Tineret Gong din Sibiu, de la ora 11 și de la ora 18.

Teatrul Național Radu Stanca vă invită de la ora 19 la piesa de teatru „Emigranții”, în regia lui Dan Glasu. Informații despre eveniment și despre cum puteți intra în posesia biletelor puteți afla de aici.

Duminică, 24 ianuarie

La Teatrul Gong, de la ora 11, se joacă spectacolul „Sarea în bucate”. Detalii despre bilete și eveniment găsiți aici.

De la ora 17, spectacolul „Femei” conceput de Raluca Iani se joacă la Teatrul Național Radu Stanca. Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Vizualizari: 3165

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus