Miercuri,
29.11.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

USR Plus prezintă răspunsul IȘJ despre deschiderea școlilor: „La nivel de județ putem începe școala în unele UAT-uri pe scenariul verde, iar în altele pe scenariul galben”

USR Plus prezintă răspunsul IȘJ despre deschiderea școlilor: „La nivel de județ putem începe școala în unele UAT-uri pe scenariul verde, iar în altele pe scenariul galben”

Reprezentanții USR Plus Sibiu au solicitat Inspectoratului Școlar Județean Sibiu informații cu privire la modalitatea începerii școlii în Municipiul Sibiu. În acest context, aceștia prezintă răspunsul oficial al celor de la IȘJ Sibiu. Aceștia spun că toate detaliile legate de începerea celui de-al doilea semestru vor fi cunoscute în momentul în care Ordinul comun al Ministerelor Educației și Sănătății va ajunge în teritoriu. Totodată, inspectorii școlari de specialitate desfășoară în aceste zile inspecții tematice în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ pentru a monitoriza activitățile de pregătire pentru redeschiderea școlilor în siguranță pentru elevi.

„Având în vedere că deocamdată Ordinul comun MEN și MS nu a fost transmis în teritoriu și analizând datele trimise de DSP Sibiu, unitățile școlare la DATA DE AZI, propun scenarii conform incidenței gradului de îmbolnăviri cu virusul SARS-Cov-2. În mare, la nivel de județ putem începe școala în unele UAT-uri pe scenariul verde, iar în altele pe scenariul galben.

Mai mult, inspectorii școlari de specialitate desfășoară în aceste zile inspecții tematice în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul nostru pentru a monitoriza activitățile de pregătire pentru redeschiderea școlilor în siguranță pentru elevi, cu accent pe respectarea scenariilor și propunerea de orare flexibile pentru elevi și cadre didactice care vor derula activitate online.

Așteptăm cu toții, cu  real interes, Ordinul comun MEN și MS și totodată videoconferință cu d-nul Ministru Sorin Câmpeanu care se va desfășura mâine, 4.02.2021, orele 11:00”, este răspunsul reprezentanților IȘJ Sibiu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus