Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Patru centre se deschid la Sibiu pentru vaccinarea cu AstraZeneca

Patru centre se deschid la Sibiu pentru vaccinarea cu AstraZeneca

Vaccinarea populației cu vaccinul AstraZeneca va începe în data de 15 februarie, pentru persoanele cu vârste între 18 și 55 de ani. La Sibiu vor fi deschise patru cabinete de vaccinare, a anunțat luni Comitetul de coordonare a vaccinării, citat de hotnews.ro.

Un total de 180 de cabinete destinate vaccinării cu AstraZeneca urmează să fie deschise în toată țara zilele acestea. Din total, patru vor fi deschise în județul nostru. 

Înscrierile pentru vaccinare se vor putea face începând de miercuri, 10 februarie, și se adresează persoanelor care fac parte din etapa a doua, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorilor din domenii considerate esențiale.
 
Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: vaccinarecovid.gov.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Adriana Hoaja

Acum 3 ani

Buna ziua, va rog sa intrebati la DSP sau la Centrul de Coordonare a Vaccinarii cum se vor putea programa cei care nu au 65 de ani, dar vor sa se vaccineze cu vaccinul Astra Zeneca?!! Eu am 61 de ani si, pe platforma, nu sunt eligibila. Si ce fac cu sotul meu care are 70 de ani?!!!
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 3 ani

AstraZeneca se administreaza doar persoanelor sub 55 ani. Dvs. nu puteti sa va vaccinati cu el.Puteti sa va vaccinati cu Pfizer sau Moderna in momentul in care vor veni mai multe doze si se vor deschide alte centre de vaccinare.
Raspunde

John Doe

Acum 3 ani

Si pe whatsapp nu se mai fac liste? De alea cu "erori", ca ma intereseaza si pe mine o "eroare" :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus