Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

6.056 de sibieni s-au vaccinat cu ambele doze. S-au înregistrat 30 de reacții adverse, de la începutul campaniei de vaccinare

6.056 de sibieni s-au vaccinat cu ambele doze. S-au înregistrat 30 de reacții adverse, de la începutul campaniei de vaccinare

20.408 de doze de vaccin anti-covid au fost administrate până în prezent în centrele de vaccinare din județul Sibiu, de la începutul campaniei de vaccinare, din 31 decembrie 2020. 14.352 de persoane s-au vaccinat cu prima doză de vaccin, iar 6.056 de persoane au fost vaccinați și cu rapelul.

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), în ultimele 24 de ore s-au administrat 1.011 doze de vaccin, iar de la prima administrare până în prezent, în județul Sibiu au fost înregistrate 15 pierderi.

Reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu transmit că 30 de reacții adverse au fost înregistrate până în prezent: nouă de tip local (durere la locul injectării), cinci de tip alergic, o persoană a acuzat febră și cefalee, alte trei - anafilaxie, iar celelalte 12, alte reacții. 

      

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1116

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus