Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR: "s-a umplut paharul"

Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR:

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric. Informația a fost confirmată la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tănasă care a spus că unul dintre motive a fost participarea Dianei Șoșoacă la o petrecere cu lăutari.

"Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului" a spus Dan Tănasă. 

"Nu e vorba de o demisie, e vorba de o excludere. Am luat o decizie de excludere a doamnei Diana Şoşoacă şi a domnului deputat Mihai Lasca, pentru motive de indisciplină de partid şi de inadecvare la codul de conduită parlamentară. Am convocat conducerea executivă a partidului şi am luat această decizie", a precizat liderul AUR.

Târziu a adăugat că sunt momente în care nu mai pot fi îngăduite "acte şi fapte şi declaraţii care aduc prejudicii de imagine partidului şi care provoacă discordie în interiorul partidului".

"Ce să spun, s-a umplut paharul, adică pur şi simplu nu a fost una sau două abateri, au fost multe abateri asupra cărora am discutat cu cei doi, am încercat să găsim o cale de colaborare. Pe fiecare după darurile lui, după calităţile lui, îl apreciam şi îl voiam în echipă, nu ne-am dorit să pierdem doi parlamentari, dar sunt momente în care nu mai poţi să îngădui acte şi fapte şi declaraţii care aduc prejudicii de imagine partidului şi care provoacă discordie în interiorul partidului şi care duc, în cele din urmă, la probleme mai mari decât dacă elimini un om sau doi", a arătat copreşedintele AUR pentru Agerpres.

Potrivit lui Târziu, cel mai recent exemplu de abatere de la codul de conduită parlamentară o vizează pe Diana Şoşoacă.

"Cel mai recent exemplu este de astăzi, când doamna senator Diana Şoşoacă a făcut o declaraţie publică în Senat, a depăşit timpul alocat cu mult şi a început să se certe cu toţi parlamentarii prezenţi pentru că i s-a tăiat microfonul, să facă acuzaţii foarte grave la adresa tuturor parlamentarilor, că sunt criminali ş.a.m.d. L-a apostrofat şi pe unul dintre secretarii de şedinţă, Sorin Lavric, care, întâmplător sau nu, este membru al preşedinţiei partidului AUR şi şef al Senatului Partidului AUR şi secretar al Senatului României. Nu şi-a recunoscut nicio vină după acest episod destul de penibil, ca să fiu foarte explicit, nu şi-a cerut scuze, dimpotrivă, a continuat cu acuzaţiile şi la grupul parlamentar AUR. Am încercat să găsesc o cale de mediere, o cale de împăcare - în calitatea mea de lider al grupului senatorial AUR am şi datoria asta, nu sunt doar preşedinte al partidului, sunt şi lider al grupului. Am făcut toate eforturile cu putinţă, dar în momentul în care nu mai ai interlocutor e greu, adică când interlocutorul vrea să se audă numai pe el şi crede că are dreptate şi trece la tot felul de vorbe grele nu mai ai cum să găseşti o cale de comunicare, darămite una de împăcare", a afirmat Claudiu Târziu.

Posted by Diana Iovanovici-Șoșoacă on Friday, February 5, 2021

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3139

Comentarii

5 comentarii

Ludmila Buturuga

Acum 1 an

Vam votat cu speranta si cu ancredere dar nu se va mai antampla. Eroina noastra a fost motivul antai pentru votul dat asa ca de acum sa va voteze rezistenti cu care se pare ca va asemanati! Adio!
Raspunde

Canaris Canaris

Acum 1 an

Postarea este grețoasa..... Femeia este grețoasa..... Ăștia de la AUR central iau luat gâtul rapid.... Peste vreo 3 luni era mai complicat.... Final de carieră rapid.....
Raspunde

Acum 1 an

Era si timpul,sa o excluda din partid . Asa specimen mai rar
Raspunde

Nicolae Bar cohen

Acum 1 an

Bravo Diana ! Jos Dictatorul fascist Iohanis si tot Guvernul lui de dusmani ai poporului !
Raspunde

Marcel Marcel

Acum 1 an

AUR se vedea urmașul PRM. Soasoaca se vedea urmașa lui Vadim. Ce prostie. O a fost un partid mare, autentic, cu program, cu ținută. Vadim a fost cel mai cult și erudit lider de partid postdecembrist. Soasoaca e o țata, o mitomană și o infractoare. Sunt curios daca va fi amendată. Este o mincinoasă cronică, o aventurieră, dornică să facă bani pentru bătrânețe deoarece ca avocat e zero. Vrea și ea o pensie. Dar dacă mai continuă așa sper să ajungă lângă Dragnea. Romania nu este chiar tara tuturor bezmeticilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus