Marţi,
22.06.2021
Partial Noros
Acum
29°C

Doi elevi sibieni confirmați cu COVID. Testele rapide nu au ajuns încă în școli

Doi elevi sibieni confirmați cu COVID. Testele rapide nu au ajuns încă în școli

Reprezentanții Inspectoratului Școlar anunță primele două cazuri de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 confirmate în această săptămână. Este vorba despre un elev din Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu, din clasa a XII-a filologie-română și un altul de la Colegiul Tehnic „August Treboniu Laurian” din Agnita, din clasa a XI-a Servicii. Cazurile au fost raportate vineri, 12 februarie. Cele două clase își vor continua cursurile on line.

„Consiliile de administrație ale celor două unități de învățământ, după ancheta epidemiologică realizată de către D.S.P. Sibiu, au luat hotărârea ca elevii din cele două clase să desfășoare orele în sistem on-line, începând de luni, 15 februarie 2021”, transmite Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Potrivit unor surse oficiale, în școli încă nu au ajuns testele rapide. Acestea urmează să fie distribuite, începând de astăzi, 12 februarie, prioritate având școlile cu cabinete medicale. 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus