Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Doi dascăli și un elev testați pozitiv. Peste 40 de preșcolari intră în on line

Doi dascăli și un elev testați pozitiv. Peste 40 de preșcolari intră în on line

43 de preșcolari vor învăța în sistem on line după ce două cadre didactice au fost testate pozitiv cu virusul SARS CoV-2. De asemenea, un elev de clasă pregătitoare a fost testat pozitiv.

Potrivit datelor transmise de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, marți, 16 februarie, din cauza cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, încă un număr de 43 preșcolari și elevi din județul Sibiu învață în sistem online.

Astfel, orele se desfășoară în sistem on-line la clasa Pregătitoare D și a II-a D (clase de învățământ simultan) de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu – elev confirmat pozitiv (11 elevi vor învăță în sistem online), grupa mică de la Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Avrig (structură a Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Avrig – cadru didactic confirmat pozitiv (12 preșcolari vor învăță în sistem online) și grupa mare de la Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Avrig (structură a Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Avrig – cadru didactic confirmat pozitiv (20 preșcolari vor învăță în sistem online).

Sursa Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus