Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Alianța PNL+USR = oameni morți cu zile în spitalul județean

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Alianța PNL+USR = oameni morți cu zile în spitalul județean

Dragi useriști sibieni, noi, cei din PSD Sibiu, am atenționat de când a fost numită doamna Coldea pe funcție, asupra modului nelegal în care s-a desfășurat concursul pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Am dezvăluit atunci detalii despre concursul organizat fraudulos, în care doi din membrii comisiei de evaluare nu aveau studiile necesare și nu erau calificați conform legii să facă parte din comisia respectivă, iar una dintre persoanele în cauză era chiar fina doamnei Coldea, candidatul evaluat de comisie. La acea vreme, voi ați tăcut!

După ce am semnalat la Ministerul Sănătății aceste nereguli și a fost efectuat un control la spitalul sibian, am făcut public rezultatul controlului, care confirma nelegalitățile semnalate de noi. Nici atunci nu ați luat atitudine!

Mai mult decât atât, ați asistat impasibili la toate neregulile de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, semnalate atât de noi, cât și de presă.

I-am cerut demisia doamnei Cîmpean deoarece Spitalul Clinic Județean de Urgență este în subordinea Consiliului Județean Sibiu. Doamna Cîmpean, în calitate de președinte al Consiliului Județean Sibiu, a girat public numirea doamnei Coldea în ciuda nelegalităților descoperite. Știa de situația din spitalul sibian, dar, cu toate acestea, a continuat să susțină pe funcție un manager incompetent. Voi, din nou, ați rămas impasibili.

Abia după ce au murit oameni în spitalul sibian, din cauza lipsei de oxigen, abia după ce am cerut noi, public, în ședință de Consiliu Județean, demisia doamnei Coldea și a doamnei Cîmpean, v-ați trezit. Dar a fost mult prea târziu! Acele vieți au fost prețul plătit pentru nepăsarea dumneavoastră. Le aveți pe conștiință, deoarece ați rămas nepăsători până în al doisprezecelea ceas.

Sunteți la fel de vinovați ca și doamna Coldea, doamna Cîmpean și consilierii județeni PNL, pentru că nu ați luat atitudine atunci când puteați să o faceți. Deși știați că în spital mor oameni cu zile, nu ați făcut nimic!

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marinela Copârșeu

Acum 1 an

Noi, sibienii, suntem de părere că PSD este de vină pentru că nimic nu merge în Sibiu, deși la conducerea județului și municipiului se află, de o eternitate de ani, peneliști și fedegeriști! Județul e praf iar municipiul se apropie de nivelul Focșaniului. Jos ciuma roșie!
Raspunde

John doe

Acum 1 an

De data asta are dreptate wuff-wuff-ul lui Dragnea. E clar ca in echipa Cimpean pute treaba rau de tot. Si nu doar ce tine de spital ci si legat de angajatii consiliului judetean, care s-au programat pe naspa (scuze, "din eroare") la vaccinare. Si alte "erori" din ograda ei. Dar de institutul condus vreo 19 ani de pesedistul Cercel ce parere are trif - acolo merge totul bine?
Raspunde

Hop

Acum 1 an

ESTI O MARE RUSINE PTR. ACEST ORAS ,IN AFARA DE BIRFE ,AMENINTARI DE NIMIC BUN !
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Stimate ciumete pesedist si tăietor de frunze la stat: Bogdan Trif=psd=ciuma rosie comunista=mafie=hotie=coruptie=saracie=plecare masiva din tara definitiv=mutarea județelor sărace (psd) in județele civilizat (exemplu Sibiu, anti-psd). Pacat ca nu vezi si nu vrei sa accepți public ca faci parte din cel mai mare rahat care ii se întâmplă României de 31 ani (PSD).
Raspunde

@Sibian

Acum 1 an

Ce mare vuvuzea ești ! Numai dați vina exclusiv pe PSD , căci toată clasa politică, inclusiv USR îl sunt în aceeași oală. Că v-au învățat unii ( prin repetare obsesiva și manipulatoare ) că PSD e de vina, ar fi trebuit să deschideți ochii și să vedeți realitatea. Ați făcut din PSD, vinovatul de serviciu. Nu e corect și nici adevărată învinovățirea .
Raspunde

Dan

Acum 1 an

Era sa mor si eu in spitalul judetean, din fericie am fost salvat in unul din spitalele regionale construite de P$D din sutele de milioane de euro fonduri europene nerambursabile.
Raspunde

Neumann

Acum 1 an

La care dintre cele 8 te referi? :)) https://preview.redd.it/0szkch3fx7x51.jpg?auto=webp&s=166ff03b97320b3dd20c6b3d47bcae04b3e8c8c3
Raspunde

Militaru Gheorghe

Acum 1 an

As vrea foarte mult sa vad "marile realizari" ale acestui NIMIC politic pe numele sau Bogdan Trif. Poate ma lumineaza cineva?.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus