Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Doi elevi și un cadru didactic testați pozitiv. Aproape 80 de elevi din Sibiu intră în sistem on line

Doi elevi și un cadru didactic testați pozitiv. Aproape 80 de elevi din Sibiu intră în sistem on line

Alți doi elevi și un cadru didactic au fost testați pozitiv, potrivit datelor transmise de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Astfel, peste 70 de elevi din județul Sibiu învață în sistem on line.

Joi, 18 februarie, din cauza îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, încă un număr de 78 elevi din județul Sibiu învață în sistem online, transmit cei de la IȘJ Sibiu. În acest context, orele se desfășoară în sistem online la clasa a Pregătitoare C de la Școala Gimnazială Nr. 2 Sibiu – elev confirmat pozitiv (24 elevi vor învăță în sistem online), la clasa a V-a B de la Școala Gimnazială „Ion Pop Reteganul” Orlat – elev confirmat pozitiv (24 elevi vor învăță în sistem online) și clasa a III-a B de la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” Sibiu – cadru didactic confirmat pozitiv (30 elevi vor învăță în sistem online).

De la debutul semestrului II al anului școlar 2020-2021 un număr de șase cadre didactice dintre care cinci au desfășurat ore față în față și 14 elevi dintre care zece elevi au participat la cursuri au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2.

În total, în data de 18 februarie, 18.330 de preșcolari și elevi din județul Sibiu învață în sistem online.

Sursa Foto: Arhiva TS

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus