Miercuri,
22.09.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Ce facem în weekend? Participăm la săptămâna lui Dragobete și mergem la teatru

Ce facem în weekend? Participăm la săptămâna lui Dragobete și mergem la teatru

În acest weekend, în oraș, avem parte de o serie evenimente dedicate atât copiilor, cât și adulților. Mergem la teatru, luăm parte la ateliere de creație, facem yoga și participăm la concursurile organizate în cadrul săptămânii lui Dragobete.

Vineri, 19 februarie

O pizza caldă și aromată alături de prieteni face weekend-ul mai savuros. La „Pizza by Tango” puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Așa cum ne-am obișnuit, și în acest final de săptămână, la Sibiu, se dă startul eco-weekend-ului. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 17:30, SmartyKids Sibiu organizează o lecție demo gratuită de aritmetică mentală. Lecția Demo se va organiza atât la centru, cât și online. Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 -12 ani vor avea posibilitatea de a intra în lumea fascinantă a aritmeticii mentale. Detalii suplimentare aflați de aici.

Începând cu ora 18, Teatrul Gong aduce în fața micuților spectacolul „Cenușăreasa - doar o poveste?”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste trei ani, are o durată de 45 de minute, iar prețul biletului flexibil este de 12 lei. Detalii găsiți aici.

La ora 19, Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu prezintă „Doi pe un balansoar”, în regia lui Dan Glasu. Bilete puteți achiziționa de aici.

De la ora 19, Yoga Studio Sibiu vă invită la o nouă sesiune terapeutică. Detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 20 februarie

De la ora 11, Micul Hub Creativ din Sibiu își deschide porțile cu cadouri delicate pentru o primăvară colorată. Începând cu această sâmbătă și până pe 8 martie hub-ul va fi deschis zi de zi, între orele 11-18. Informații suplimentare găsiți aici.

La Muzeul Astra începe sâmbătă Săptămâna lui Dragobete. Primul concurs organizat de cei de la Muzeul Astra îi vizează pe îndrăgostiți, care pot câștiga o ședință foto în Muzeul Astra, realizată de un fotograf profesionist.

Al doilea concurs este pentru cei mici. Toți copiii vigilenți care vor găsi cât mai multe cartonașe cu diferite păsărele, ascunse prin Muzeu, vor fi premiați cu o insignă de merit cu Muzeul ASTRA și vor primi titlul oficial de prieteni ai muzeului. Detalii despre înscrieri și desfășurarea concursurilor aflați pe pagina de facebook a evenimentului.

„Cenușăreasa - doar o poveste?” se joacă și sâmbătă de la ora 11 și de la ora 18 la Teatrul Gong din Sibiu.

Duminică, 21 februarie

De la ora 11, Teatrul Gong prezintă online „Atelierul de Meșterilit - Fereastra sufletului” coordonat de Aurelia Călinescu. Mai multe puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

De la ora 19, Teatrul Național Radu Stanca prezintă „Vara în care mama a avut ochii verzi”, în regia Mariana Mihu-Plier. Informații suplimentare puteți afla de aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus