Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Un șofer s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins beat pe Șoseaua Alba Iulia

Un șofer s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins beat pe Șoseaua Alba Iulia

Un sibian în vârstă de 42 de ani a fost oprit de poliție ieri, în jurul orei 16, pe Șoseaua Alba Iulia, pentru un control. Autoritățile au descoperit că bărbatul consumase alcool și i-au întocmit dosar penal.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, relatează polițiștii sibieni.

La aceeași dată, în jurul orei 20:30, pe raza comunei Marpod, polițiștii Postului de Poliție Marpod au depistat un conducător auto a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Agnita, care a fost ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3:00, pe raza localității Alțâna, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Testarea alcoolscopică a bărbatului în vârstă de 34 de ani, din Brădeni, a rezultat într-o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus