Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
1°C

Lărgirea drumului spre Cisnădie și noul centru de conferințe, finanțate de la bugetul de stat pe 2021

Lărgirea drumului spre Cisnădie și noul centru de conferințe, finanțate de la bugetul de stat pe 2021

Preşedintele PNL Sibiu, deputata Raluca Turcan, a anunţat vineri seara că s-a obţinut finanţare pentru proiectul centurii ocolitoare Sud şi viitorul centru de conferinţe şi spectacole din municipiul reşedinţă de judeţ.

"Am obţinut pentru Sibiu sume importante necesare continuării sau iniţierii unor proiecte esenţiale, între acestea, Varianta Ocolitoare Sibiu Sud - un demers asumat (la fel ca noul Spital Judeţean) de Consiliul Judeţean încă din faza de simplă intenţie şi Centrul de Conferinţe şi Spectacole al Sibiului. Cu privire la acesta din urmă, întâlnirile cu directorul Teatrului Naţional Sibiu, Constantin Chiriac, cu echipa sa, mi-au confirmat necesitatea finanţării cu rapiditate a documentaţiilor tehnice. Se întâmplă, iată, şi mă bucur că am reuşit în acest fel să dăm semnalul importanţei pe care această investiţie trebuie să o aibă şi la nivel naţional, nu doar local", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Turcan spune că Sibiul va beneficia din buget, în plus faţă de proiectele asumate, de bani în plus pentru modernizarea drumului judeţean dintre Sibiu şi oraşul Cisnădie şi reabilitarea unor străzi dintr-un cartier din municipiul Mediaş.

"Concret, Sibiul va beneficia în Bugetul pe 2021, în plus faţă de proiectele asumate deja, de încă 30.000 mii lei pentru modernizarea DJ106C Sibiu-Cisnădie (Arhitecţilor), pentru documentaţiile tehnice necesare în vederea accesării de fonduri pentru Varianta Ocolitoare Sibiu Sud, pentru realizarea documentaţiilor tehnice necesare Centrului de Spectacole şi Conferinţe şi pentru reabilitarea străzilor şi canalizării în cartierul Aurel Vlaicu, Mediaş", a mai anunţat Raluca Turcan.

(Agerpres)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 5193

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Sibian 100%

Acum 1 an

de 10 ani faceti excrementul bici. stim deja ce o sa realizati.
Raspunde

Stelian

Acum 1 an

30.000 de lei ? Cat pensia pe luna a unui magistrat ?! E farte, foarte bine...
Raspunde

Derizorie sumă

Acum 1 an

30.000 lei sunt puțin peste 6 mii de euro :)) . Iar suma este corect scrisă în "știre". Cred că cel puțin de zece ori suma aceasta a decartat-o pentru articole pe această temă. "Știrea" apare inclusiv pe g4media. Vai de capu' nostru!
Raspunde

Brutus

Acum 1 an

30.000 mii lei - ce fel de număr este acesta? Eu nu știu să-l interpretez..
Raspunde

Ion Iolanescu

Acum 1 an

30 000 lei? Serios? Cu asa ceva ne laudam? Madam Curcan....scuze! Turcan este sefa la "gargara". Vedem inainte de alegeri cat s-a realizat din ce a promis. Probabil inainte de urmatoarele alegeri vor incepe santierele.
Raspunde

Valentin

Acum 1 an

PNL....sub tutela voastra ajungem sa uitam cine suntem, ne integram in absolut, alaturi de europa africanizata. Sunteti jalnici, de cand ati pus stapanire pe Sibiu, prin consiliiile judetene si local, nu observam altceva decat bani sifonati in ehipele de sport pline de migranti platiti gras de la buget si bani sifonati spre firme monopol de partid, gen Soma. Va mirati de ce iese AUR si PSD e in crestere ?...pai vor matura cu voi pe jos la urmatoarele alegeri si sincer, nu credeam ca o sa zic asta, dar nu aveti nici un fel de viziune. Unde sunt CELE PROMISE IN CAMPANIE ?!?!?! Ude sunt pensiile speciale eliminate ?.....unde e legea prin care renuntati la imunitate ?! Unde sunt cei 300 d eparlamentari ? NIMIC NIMIC NIMIC.....mai nou vreti sa dati si legea pro LGBT !!! Voi sunteti mai anti romani ca UDMR-ul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus