Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Raluca Turcan pe Bălcescu, AUR pe strada Fabricii. Politicienii primesc spații în Sibiu

Raluca Turcan pe Bălcescu, AUR pe strada Fabricii. Politicienii primesc spații în Sibiu

Consilierii locali sibieni vor trebui să decidă, în ședința programată săptămâna viitoare, dacă aprobă repartizarea unor spații în oraș pentru ca parlamentarii și politicienii de Sibiu să-și poată face birouri unde să se întâlnească și să discute cu cetățenii.

Ministrul muncii, Raluca Turcan, urmează să primească un spațiu în centrul Sibiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la nr. 31. Spațiul are 47,5 mp și se află în gestiunea Urbana SA. În acest spațiu Raluca Turcan va avea un birou parlamentar.

De cealaltă parte, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor urmează să primească un spațiu pe strada Fabricii, la nr. 2, unde urmează să funcționeze oficial noul sediu de partid. Spațiul respectiv are peste 67 de metri pătrați și urmează a fi închiriat, fără licitație publică, pentru următorii cinci ani.

Vizualizari: 2192

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Soma

Acum 1 săptămână

Raluca soma-turcan, ar trebui sa primeasca ori un spatiu la SOMA, ori la Bacau. In nici un caz in centru...
Raspunde

Linderman

Acum 6 zile

Celei de la muncă i-aș da un spațiu la gonflabile !!!..adică la depozitul de bărci pneumatice , colaci de salvare,...acolo unde se vulcanizează..!!!..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus