Luni,
02.08.2021
Partial Noros
Acum
27°C

Lipsa medicilor infecţionişti de la Judeţean. Cîmpean: mi-aş dori şi eu zece, dar ştiu cât de greu mi-a fost să-i avem şi pe aceştia trei

Lipsa medicilor infecţionişti de la Judeţean. Cîmpean: mi-aş dori şi eu zece, dar ştiu cât de greu mi-a fost să-i avem şi pe aceştia trei

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu caută să angajeze încă cinci medici infecţionişti, în condiţiile în care în prezent în Secţia Clinică de Boli Infecţioase lucrează trei medici, a anunţat joi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean.

"Mi-aş dori şi eu zece medici infecţionişti, dar ştiu cât de greu mi-a fost să-i avem şi pe aceştia trei şi să-i găsim. Dacă dumneavoastră găsiţi încă cinci, aduceţi-i şi noi modificăm organigrama şi îi ducem şi pe aceştia în organigramă", a spus Daniela Cîmpean, joi, în timpul şedinţei ordinare a CJ.

Directorul general al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Florin Neag, a anunţat, joi, consilierii judeţeni că în prezent există trei medici infecţionişti angajaţi. La începutul pandemiei de COVID-19, Secţia de Boli Infecţioase avea doar doi medici infecţionişti, în condiţiile în care aici au fost cei mai mulţi pacienţi cu infectaţi cu SARS-CoV 2 din tot judeţul.

(Agerpres)

Comentarii

1 comentarii

Cezar

Acum 5 luni

Imi pare rau sa o spun... Dar foarte multe persoane sunt raspunzatoare ... Ma refer la personalul medical cu functie de decizie. Din cate stim si au dat demisia 3 medici (asta pana in pandemie), plus ca fug toti de acolo care cum apuca. Lumea nu prea trage sa mearga sa faca rezidentiatul pe acolo si nu din cauza pandemiei... Frumos ar fi sa se faca o ancheta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus