Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Dan Căprariu a renunțat. Societatea de transport public a Sibiului are un nou director general, interimar

Dan Căprariu a renunțat. Societatea de transport public a Sibiului are un nou director general, interimar

Zeno-Eugen Sârbu este cel care, de vineri, conduce Tursib, societatea de transport public din municipiul Sibiu. Mandatul său este interimar și vine pe fondul retragerii lui Dan Căprariu, cel care a condus societatea în ultimii patru ani, din procedura de selecție a celui care va fi director general în următorul mandat.

”În urma evaluării candidaților pentru postul de director tehnic și director general, Consiliul de Administrație al SC Tursib SA, întrunit în ședința ordinară din data de 26 februarie 2021, a luat decizia reluării procedurii de recrutare și selecție pentru aceste funcții. Până la finalizarea noii proceduri de selecție, dl. Sârbu Zeno-Eugen a fost desemnat ca director provizoriu”, se arată într-un anunț publicat pe pagina societății Tursib. Eugen Sârbu a fost, în perioada 2017 – 2021, directorul tehnic al societății.

Reluarea procedurii de selecție are loc după ce, rând pe rând, ambii candidați înscriși în competiția pentru funcția de director general al Tursib s-au retras. ”Nu a fost declarat niciun câștigător”, arată Mircea Ovidiu, președintele Consiliului de administrație, pentru Turnul Sfatului. Potrivit lui, procedura de selecție va fi reluată în zilele următoare. Mandatul de director interimar al lui Sârbu poate fi prelungit pe o perioadă de cel mult șase luni.

Dan Căprariu (foto) a devenit director general al Tursib în urmă cu patru ani, tot în urma unei proceduri de selecție. Deși la procedura de selecție pentru viitorul mandat de director general pe perioada 2021-2024, Dan Căprariu și-a depus dosarul, în cele din urmă a decis să își retragă candidatura. ”Din motive personale”, se limitează la a declara Dan Căprariu.

Vizualizari: 4028

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Popa

Acum 1 lună

Domnule investigator, înainte de a publica un articol ar fi bine sa il probati, deoarece contractul interimar al directorului general expiră la data de 28 februarie si nu la data de 26 februarie iar celălalt candidat, ce sa vezi, nu si a retras candidatura! Ca si investigator, asa cum va numiti, corect ar fi fost sa ii cereți si celaltei persoane un punct de vedere, cred!
Raspunde

Cezar

Acum 1 lună

Dincolo de faptul că o minimă investigație jurnalistică trebuia să includă obligatoriu și punctul de vedere al lui Dan Căprariu, trebuie să spun că mafia a învins din nou. Dan Căprariu, fostul meu coleg de facultate, nu cred că ar fi renunțat așa ușor. Pentru el TURSIB era și o chestie sentimentală. Și tatăl lui a fost odată director acolo. Pe de altă parte, probabil că interesele de partid din CL cer un alt director acolo.

Raspunde

Radeanu

Acum 1 lună

Tursib ,societate condusă de Zeno,ha ha ha...cel mai mare șmenar ,ciubucar,cel care a făcut investiții păguboase și cu Menarini, cu 01TSB autobuz articulat care nu a circulat niciodată,cu cap tractor mașină de intervenții,și multe multe altele.Bravoooo ați lăsat turma de oi in paza lupului

Raspunde

Marcel Marcel

Acum 1 lună

Vrea PNL și USR să ne aducă datornici la cine.....? Vom cumpăra autobuze și microbuze la mâna a doua la preț de cinci noi. Câmpean și Țurcan își bat joc de noi. Ar fi cazul că Fodor să-l dea in vileag pe jo9ohanis. Vom ajunge mai rău că Alba Iulia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus