Vineri,
23.04.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Cinci șoferi, printre care și o femeie, prinși băuți la volan, în weekend

Cinci șoferi, printre care și o femeie, prinși băuți la volan, în weekend

O femeie și patru bărbați au acum dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului, în urma controalelor efectuate de poliție, la finalul săptămânii trecute, pe drumurile din județul Sibiu.

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:15, pe strada XIII din Cristian, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cristian spre Sibiu, un bărbat din Broșteni, în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă spre duminică noaptea, imediat după miezul nopții, în localitatea Alțâna, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat din Avrig,  în vârstă de 55 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere. 

Ieri dimineață, în jurul orei 08:05, în localitatea Copșa Mică, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 34 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Două ore mai târziu, pe DJ 105 F, Valea Avrigului - Avrig, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre o femeie în vârstă de 21 de ani, din Sighișoara, a cărei testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Seara, în jurul orei 20:10, pe DJ 141A, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism condus dinspre Șeica Mare spre Boarta de către un bărbat din Șeica Mare, în vârstă de 70 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus