Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Final de februarie: mai multe spitalizări, secțiile ATI sunt aproape pline

Final de februarie: mai multe spitalizări, secțiile ATI sunt aproape pline

După o lună în care media zilnică a fost de 57 de cazuri, în secțiile ATI din județ mai sunt doar șapte locuri libere. Numărul de internări a crescut în ultimele zile, ajungând la 198 de pacienți, cel mai mare număr din această lună. Toate datele arată că județul Sibiu se întoarce la nivelul pandemiei de la sfârșitul lunii decembrie, iar tendința este în creștere.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 20105 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore 48 de persoane). Până la data curentă au fost vindecate 14514 de persoane, iar 726 persoane au decedat, dintre care două în ultimele 24 de ore, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 198 de persoane, dintre care pe ATI 27 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 150 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 594 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 624 persoane în izolare la domiciliu.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus