Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

73 de cazuri noi de coronavirus în județ. În media pe ultimele șapte zile

73 de cazuri noi de coronavirus în județ. În media pe ultimele șapte zile

201 sibieni internați în spitalele COVID, 27 sunt în secțiile ATI, 73 de cazuri noi și un deces. Acestea sunt datele zilei, în privința pandemiei de coronavirus, în județul Sibiu. Trendul cazurilor noi este în creștere, media pe ultimele șapte zile fiind de 70, medie înregistrată și la sfârșitul lunii decembrie și începutul lunii ianuarie. La fel, tendința internărilor în spitale COVID și în secțiile ATI este de ușoară creștere, datele de astăzi fiind similare cu cele de la sfârșitul anului trecut, atunci când județul Sibiu încheia al doilea val al pandemiei.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-20178 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore 73 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 14597 de persoane, iar 727 persoane au decedat, dintre care o persoană în ultimele 24 de ore, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 201 de persoane, dintre care pe ATI 27 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 625 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1062 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 613 persoane în izolare la domiciliu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus